RNA Meeting Wed, Feb 12

BOARD MEETING AGENDA

Wednesday, Feb 12, 2020  | 7:00 – 8:30 PM  

Reed College Performing Arts Bldg, Rm 131

Welcome to your REED (RNA) Neighborhood Association board meeting. Thank you for joining us today. We aim to hold a warm and encouraging space for community action and input. This is a place for neighbors to come together to address various issues and jopes for our neighborhood. The RNA is not here to act on behalf of neighbors, but rather to create a platform from which all neighbors can effectively work to improve REED neighborhood. 

7:00 – Welcome and Introductions

7:05 – Report conclusions from last month’s budget discussion (10 min)

7:15 – Report on Social Media position (10 min)

    Position Description

7:25 – Communication Funds Application (25 min)

    Anne will bring application/instructions/etc

Election, Picnic, Holiday Party, Clean Up, General Meetings/Social Media Costs

8:00 – Upcoming Speakers (10 min)

    Updates for March, discuss plan for May

Paige Kreiman

8:05 – NET Update (5min)

8:10 – Approve last meeting’s Minutes (5 min)

8:15 – Treasurer’s Report (5 min)

8:20 – Land Use Report (10 min)

8:30 – Recap of Meeting & Adjourn

Leave a Reply